Likovna radionica za Valentinovo

Povodom Dana zaljubljenih u prostorijama udruge održana je likovno-kreativna radionica na kojoj su članice izrađivale jastuke u obliku srca povodom nadolazećeg Valentinova. Jastuke koje su izrađivali bili su od filca, a za punjenje bila je predviđena poliesterska vuna kakva se inače koristi za punjenje jastuka. Članice vezivale dvije strane srca jednu za drugu, koje su unaprijed bile pripremljene na način sredina je ostala netaknula na obje polovice-krajevi srca izrezani su u trakice-članice su vezivanjem trakica spajale srce. Nakon što su povezale polovicu srca, unutar jastuka nagurale bi punjenje, te bi potom nastavile s vezivanjem trakica kako bi dobile jastuk u obliku srca. Radionicu je vodila Margerita Rakić.

Nakon provedenih radionica članice su se družile uz kolače i piće.

Aktivnost je provedene su u sklopu projekta „Izvaninstitucionalna skrb“, koji sufinancira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlad i socijalnu politiku i Istarska županija.

Novosti

Povodom uskršnjih blagdana

Uoči uskrsnih blagdana u prostorijama Udruge održana je likovno-kreativna radionica pod vodstvom likovnog terapeuta Helena