Obilježen Dan invalida

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Udruga civilnih invalida – inkluzija Pula u suradnji sa Savezom udruga osoba s invaliditetom Istarske županije i Dnevnim centrom za radnu terapiju i rehabilitaciju Pula organizirali su prigodni kulturno-umjetnički program.

Nastupili su i korisnici iz Centra za rehabilitaciju Pula sa voditeljicom Mirjanom Piralić, Barbara Šergo pjesmom i Krešimir Ferenčić sviranjem na gitari i usnoj harmonici.

Članica Miliborka Kalebić  iz Udruge civilnih invalida – inkluzija Pula čitala je sastav na temu „Kako se nosim sa svojom invalidnošću“, a korisnici  Dnevnog centar za radnu terapiju i rehabilitaciju Pula predstavili su se recitacijama, pjesmom i svirkom na harmonici i sintesajzeru.
S riječima potpore i lijepim željama članovima se obratio predsjednik Saveza Gvido Radolović i predsjednica Sandra Išić iz Udruge civilnih invalida – inkluzija Pula,  te im čestitali njihov dan uz želju da ga radosno obilježe.
Druženje se nastavilo uz zakusku, koja je sufinancirana sredstvima odobrenima od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, regionalne i lokalne samouprave.

Novosti

Povodom uskršnjih blagdana

Uoči uskrsnih blagdana u prostorijama Udruge održana je likovno-kreativna radionica pod vodstvom likovnog terapeuta Helena